Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa55g9kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Purjosipuli 29g6.6kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Paprika keltainen 11g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaatti 27g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.4g5.2kcal0.3g0.5g0.2g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana339g144kcal2.8g9g10.2g3.4g
Valittu annoskoko170g72kcal1.4g4.5g5.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna85g36kcal0.7g2.3g2.6g0.9g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.7g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665