Katkarapu-wokvihannes -salaatti

- Sulata jäiset katkaravut ja wokkivihannekset paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Anna paistua kunnes vesi on haihtunut
- Pilko/suikaloi kurkku, tomaatti ja jäävuorisalaatti.

Sekoita keskenään kulhossa.

Lisää sekaan öljy.

- Anna katkarapu-wokkivihannespaistoksen hieman jäähtyä ja sekoita salaattiin.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea29g2.9kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow56g23kcal1.2g3.8g0.2g1.7g
Katkarapu, rainbow23g23kcal5.2g0g0.2g0g
Kurkku, tuore32g3.2kcal0.2g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g150kcal14.2g11.2g5.2g5.2g
Valittu annoskoko170g75kcal7.1g5.6g2.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna85g37kcal3.6g2.8g1.3g1.3g
Arvot/100g100g44kcal4.2g3.3g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50862