Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tomaatti 28g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus14g20kcal0.4g0.3g1.8g0g
Kesäkurpitsa126g22kcal0.5g3.2g0.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g120kcal2.2g9g8.2g2.6g
Valittu annoskoko170g60kcal1.1g4.5g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna85g30kcal0.6g2.3g2.1g0.7g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281