Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Sipuli, paistettu 11g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g36g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 28g84kcal5.1g0.3g7g0g
Juustoraaste emmental punaleima6.8g26kcal2g0g2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 28g39kcal5.3g0g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g398kcal26g7.6g29g2.2g
Valittu annoskoko170g199kcal13g3.8g14.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna85g100kcal6.5g1.9g7.3g0.6g
Arvot/100g100g117kcal7.7g2.2g8.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945