Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g416g1178kcal19.1g130.7g62.9g22.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g250g437kcal62.4g1.2g22.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow167g300kcal1g9.5g28.3g0g
Pesto Rosso, Barilla83g275kcal3.3g10g24.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen416g83kcal2.5g15.8g1.2g5.8g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.2g0.2g1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g83g241kcal27.5g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3381g5150kcal236.2g355.8g309.2g66.4g
Valittu annoskoko1690g2575kcal118.1g177.9g154.6g33.2g
Annoskoko puolitettuna845g1288kcal59.1g89g77.3g16.6g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058