Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 241g207kcal7.5g10.6g14.4g0g
Katkarapu, rainbow1082g1082kcal248.9g0g9.7g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g2797kcal526g54.8g50.4g12.8g
Valittu annoskoko1692g1399kcal263g27.4g25.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna846g699kcal131.5g13.7g12.6g3.2g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889