Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)60g132kcal7.9g0.3g11.2g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]421g463kcal61.9g4.2g21g0g
Omena, keskikokoinen 200g301g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )180g90kcal1.1g21.6g0.4g1.3g
Oltermanni, perinteinen120g433kcal30.1g0g34.9g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 120g89kcal0.9g18.6g0.5g1.3g
Makaroni, pasta 265g866kcal27g175.7g2.9g8.9g
Rypsiöljy 192g1702kcal0g0g192.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g7989kcal259g541g528.4g33.8g
Valittu annoskoko1692g3994kcal129.5g270.5g264.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna846g1997kcal64.8g135.3g132.1g8.5g
Arvot/100g100g236kcal7.7g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607