Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi451g625kcal84.7g0g31.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)451g113kcal4.5g24.8g0g6.3g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)56g242kcal3.1g36g9.6g0.6g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys17g62kcal0.1g15.2g0.1g0.2g
Lasagnelevy Rainbow92g339kcal12.9g65.6g2.9g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g2794kcal212.2g289.2g88.4g22g
Valittu annoskoko1692g1397kcal106.1g144.6g44.2g11g
Annoskoko puolitettuna846g699kcal53.1g72.3g22.1g5.5g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142