Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g394g1342kcal61g248.4g11.8g23.6g
Tonnikala vedessä, rainbow315g315kcal63g1.6g6.3g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g97g484kcal6.3g51.3g28g1.9g
Ruokakerma Valio 5%450g270kcal5.4g12.6g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 135g139kcal4.7g24.3g1.4g3.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g5406kcal282.6g683.2g170.6g60.8g
Valittu annoskoko1692g2703kcal141.3g341.6g85.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna846g1352kcal70.7g170.8g42.7g15.2g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850