Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Raparperi 300g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g126kcal0g30.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3387g1316kcal4.2g306.4g0.6g9.4g
Valittu annoskoko1694g658kcal2.1g153.2g0.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna847g329kcal1.1g76.6g0.2g2.4g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516