Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 95g835kcal0g0g94.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1401g498kcal2.2g99.6g1.3g28g
Kaurahiutale 112g419kcal16.2g63.9g8.2g11.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.8g7.3kcal0.1g2.2g0.1g1.5g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3388g4056kcal37.2g463.2g208g81.4g
Valittu annoskoko1694g2028kcal18.6g231.6g104g40.7g
Annoskoko puolitettuna847g1014kcal9.3g115.8g52g20.4g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918