Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki800g448kcal68g40g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu192g242kcal21.1g0.6g17.3g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti72g351kcal17.6g24g20.7g20.4g
Soijajauho rasvainen 64g299kcal22.1g15g15g7.6g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 560g2120kcal156.1g0g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g6948kcal570.6g165.2g445.2g56g
Valittu annoskoko1696g3474kcal285.3g82.6g222.6g28g
Annoskoko puolitettuna848g1737kcal142.7g41.3g111.3g14g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595