Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi802g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 72g638kcal0g0g72.1g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g80g281kcal10.4g56.1g1.1g4.2g
Tattarijauho, Vijatuote64g224kcal8.3g44.9g0.9g3.4g
Kaurahiutale 128g480kcal18.6g73.1g9.4g12.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g417g1417kcal8.3g325.1g7.1g29.2g
Porkkana 112g37kcal0.7g6.2g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g6153kcal92.6g1010.8g181.6g105g
Valittu annoskoko1696g3077kcal46.3g505.4g90.8g52.5g
Annoskoko puolitettuna848g1538kcal23.2g252.7g45.4g26.3g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041