Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g391g110kcal2.3g23.3g0.8g9.8g
Kananmuna kuorineen punnittu169g213kcal18.6g0.5g15.2g0g
Maksa naudan 938g1229kcal172.4g54.6g34.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g54g391kcal0.5g0.5g42.9g0g
Sipuli (kuorittu)145g39kcal1.9g6.9g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g3963kcal391.4g171.6g187.8g24.6g
Valittu annoskoko1696g1981kcal195.7g85.8g93.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna848g991kcal97.9g42.9g47g6.2g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632