Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 1200g7728kcal169.2g40.8g732g210g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g80g176kcal3.7g39.2g0.6g32g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g256g789kcal0g197.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g17385kcal345.8g554.2g1465.2g484g
Valittu annoskoko1696g8693kcal172.9g277.1g732.6g242g
Annoskoko puolitettuna848g4346kcal86.5g138.6g366.3g121g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195