TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g417kcal57.1g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Chili, vihreä, tuore 15g6.8kcal0.3g1.2g0g0.2g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g150g225kcal24g6g12g0g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1126g203kcal6.3g28.1g4.5g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3393g2192kcal179.6g80.6g122.4g24.4g
Valittu annoskoko1697g1096kcal89.8g40.3g61.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna848g548kcal44.9g20.2g30.6g6.1g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546