Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 676g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Jauheliha, sika-nauta 601g1331kcal105.2g0g102.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g75g256kcal15g0g21.8g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g30g108kcal6g0.9g8.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl75g271kcal1.5g2g28.6g0g
Juusto, keskiarvo 225g789kcal56.4g0.6g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3396g5970kcal376.2g41.2g476.8g9.4g
Valittu annoskoko1698g2985kcal188.1g20.6g238.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna849g1493kcal94.1g10.3g119.2g2.4g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238