Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.4g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g8kcal0.6g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko17g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g25kcal1.8g0.6g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264