Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.2g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Kanaliemi laimennettu 2.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g27kcal2.6g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko17g13kcal1.3g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.7g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g79kcal7.6g1.8g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837