Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino2.3g7.7kcal0.5g1.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 2.8g4.1kcal0.4g0.5g0g0.1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g3.5g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl2.8g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g50kcal3.4g4.8g2g0.6g
Valittu annoskoko17g25kcal1.7g2.4g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.9g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g148kcal10.1g14.2g5.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347