Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3.5g13kcal0.3g2.8g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3.5g4.6kcal0.6g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi7.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g37kcal1.8g6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko17g18kcal0.9g3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.5g1.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.6g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081