Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.4g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Kevytmaito (Valio)10g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g48kcal2.2g5.6g2g0.2g
Valittu annoskoko17g24kcal1.1g2.8g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.6g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.4g16.4g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000