Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.3g7kcal0.5g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.9g0.5kcal0g0g0g0.8g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.9g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.8g3.9kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g96kcal4.8g1.6g7.6g2.2g
Valittu annoskoko17g48kcal2.4g0.8g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal1.2g0.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g282kcal14.1g4.7g22.4g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365