Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviilikastike 3.9g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g23kcal1g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko17g12kcal0.5g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g68kcal2.9g4.1g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233