Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen7.4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2.4g6.8kcal0.1g0.1g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.9g8.1kcal0.9g0g0.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g44kcal3g0.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko17g22kcal1.5g0.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g129kcal8.8g2.4g10g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317