Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2.9g4kcal0.1g0.9g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g42kcal2.4g3.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko17g21kcal1.2g1.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.6g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7g9.9g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059