Vaniljamuffari

Muna ja sokeri vaahdoksi
kuivat aineet ja sula rasva vuorotellen sekoitetaan joukkoon
jaetaan muffinsivuokiin
vaniljakreeme tehdään erikseen, sitä teelusikallinen upotetaan puoliksi muffinin sisään
paistetaan 225°c/10-15min.

n.24kpl

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 970 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.6g2.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g100kcal2g13.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko17g50kcal1g6.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g25kcal0.5g3.4g1g0.2g
Arvot/100g100g293kcal5.8g39.8g11.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202047