Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 6.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g0.7g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g6kcal0g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko17g3kcal0g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g19kcal0g0.6g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093