Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale2.3g7.3kcal0.3g0g0.7g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 9g2.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Maito, Kevyt2.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.1g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g34kcal2g0.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko17g17kcal1g0.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.5g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal5.8g1.7g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412