Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis6.3g7kcal1.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g27kcal3g1g1.2g0g
Valittu annoskoko17g14kcal1.5g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.8g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g79kcal8.7g2.9g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751