Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g26kcal0.4g1.6g2g0.4g
Valittu annoskoko17g13kcal0.2g0.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g74kcal1.2g4.7g5.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600