Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Herne 2.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g15kcal1g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko17g8kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g44kcal2.9g1.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061