Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 3.1g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g16kcal1.4g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko17g8kcal0.7g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.1g1.2g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401