Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.3g16kcal1.3g0g1.2g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.8g2.6kcal0.3g0.2g0.1g1g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.4g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.4g3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g62kcal4.8g2g4g2.8g
Valittu annoskoko17g31kcal2.4g1g2g1.4g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1.2g0.5g1g0.7g
Arvot/100g100g181kcal14g5.8g11.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540