Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 3.6g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Anjovis 1.1g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli3.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio1.3g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Muna, annos 60g0.8g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g80kcal3g5.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko17g40kcal1.5g2.7g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.8g1.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g232kcal8.7g15.6g13.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831