Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g11g21kcal2g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g44kcal4g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko17g22kcal2g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal1g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g128kcal11.6g1.2g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215