Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 3g10kcal0.3g2g0g0.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g3.3g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g3.4g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl5.5g1.6kcal0.3g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g43kcal3g4.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko17g22kcal1.5g2.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal8.7g13.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180