Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 6.2g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g22kcal0.6g1.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko17g11kcal0.3g0.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.2g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.7g4.1g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525