Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g4.2g6.7kcal0.9g0g0.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g2.5g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g2.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g1.9g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g5.6g13kcal0.4g2.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g58kcal3.8g5.6g1.8g1g
Valittu annoskoko17g29kcal1.9g2.8g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1g1.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g169kcal11g16.3g5.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988