Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 6g4.6kcal1g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g5.6g6.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)4.1g10kcal0.4g1.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g44kcal3.2g4.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko17g22kcal1.6g2.1g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g128kcal9.3g12.2g4.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858