Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 10g32kcal2.7g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g73kcal5.8g1.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko17g37kcal2.9g0.6g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1.5g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g211kcal16.8g3.5g13.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347