Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g2.3g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.4g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g22kcal2g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko17g11kcal1g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g63kcal5.8g1.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929