Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g4.7g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 4.7g17kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g57kcal3.4g7g1.4g0.6g
Valittu annoskoko17g28kcal1.7g3.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.9g1.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g164kcal9.8g20.2g4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001