Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g5.3g5kcal0g1.2g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g6.3g8.1kcal1.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g35kcal2.6g3g1.2g0.2g
Valittu annoskoko17g17kcal1.3g1.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.7g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal7.5g8.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451