Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 6.7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.2g
Lanttu 6.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g21kcal0.6g3g0.4g0.6g
Valittu annoskoko17g11kcal0.3g1.5g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g61kcal1.7g8.7g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951