Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1.3g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g3.5g4.2kcal0.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g22kcal2.2g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko17g11kcal1.1g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal6.4g3.5g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417