Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g7g5.6kcal1.3g0g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.2g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g39kcal4g1.4g1.8g0g
Valittu annoskoko17g20kcal2g0.7g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal1g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g114kcal11.6g4.1g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840