Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.6g12kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio3.1g10kcal0.2g0.4g0.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2.3g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2.7g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g112kcal2.4g10.4g6.6g0.2g
Valittu annoskoko17g56kcal1.2g5.2g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g28kcal0.6g2.6g1.7g0.1g
Arvot/100g100g328kcal7g30.4g19.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259