Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)1.8g6.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%5.1g11kcal0.9g0g0.6g0g
Porkkanaraaste 200g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto1.4g4.7kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g52kcal2.8g3.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko17g26kcal1.4g1.6g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.7g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g149kcal8.1g9.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891