Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)3.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.7g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g28kcal1.6g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko17g14kcal0.8g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g80kcal4.6g7.5g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185